Språk

EN

Valnötsgolv

Exklusivt och karaktärsfullt

Ett valnötsgolv lämnar ingen oberörd. Exklusivt. Karaktärsfullt. Det kraftfulla mönstret där valnötens mörka kärna möter den ljusa ytveden skapar levande nyanser av svart och rött. Breda tiljor i valnöt går inte att tämja – valnötsgolvet lever ett eget liv och blir bara vackrare med åren.

Om Valnöt

Valnöt, eller Juglans Regia, växte ursprungligen i Himalaya, Iran, Libanon men odlas numera på närmare håll, till exempel i Frankrike och Italien.

Den amerikanska valnöten, eller ”svarta valnöten” (Juglans Nigra) förekommer över hela Nordamerika och får en nästan purpursvart karaktär.

PRODUKTINFORMATION

Dimensioner & Sorteringar

Rappgo valnöt

Ytbehandling är Olja och endast vägledande

Mörkaskog

Mörkaskog är vår standardsortering och finns representerat i samtligaträslag.

Slitskikt: 3,8–5 mm.

Tjocklek: 14 mm.

Bredd: 205 mm.

Längd: 2400 mm.

Låssystem: RappLoc.

YTBEHANDLINGAR

Våra Valnötsgolv

Våra varianter av ytbehandlingar skiftar mellan träslagen och de olika dimensionerna. Du kan även få alla träslag obehandlade. Kontakta din återförsäljare eller oss på Rappgo för mer information

Rappgo-valnot-olja

Olja

Mörkaskog

Rappgo-valnot-lack

Lack

Mörkaskog

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Våra valnötsplank i miljö!

Rappgo katalog

vår katalog

Med kärlek till plankgolv i över 50 år!

På gården Drettinge började Rappgos historia, i denna inspirationskatalogberättar vi mer om vår historia och vår kärlek till breda plankgolv. Inspireras bland våra produkter och projekt vi gjort genom åren.

Rappgo golv alla projekt

UTVALDA PROJEKT

Genomförda projekt vi gillar!

Vad vill du väcka för känslor med ditt nästa golv? Ska det ge ett rustikt intryck och skapa förtroende med sin dignitet, eller ska det spegla framåtanda och kreativitet? Bästa sättet att uppleva möjligheterna med vårt golv är att se våra genomförda projekt.

Besök vårt showroom eller hitta en återförsäljare nära dig!

-->