Språk

EN

Projekt

Rappgo levererar plankgolv till VM-huset i Falun

Inför Skid-VM i Falun bygger Stora Enso VM-huset – en 450 kvadratmeter stor administrativ byggnad. I samarbete med Stora Enso har Rappgo låtit tillverka ett kvistrent Furuplank som går under benämningen EFFEX.

Effex låter stil och styrka förenas i skön harmoni.

"Det känns naturligtvis mycket roligt att vi har fått vara med i denna process och därmed bidra till byggnationen av ett klimatsmart VM hus. De stående årsringarna ger inte bara plankgolvet sitt vackra, linjära utseende, det gör även att golvet är mer tåligt än traditionella furugolv" säger Gustaf Rappe, VD på Rappgo.

VM-huset
VM-huset
VM-huset

Golvet i detta projekt

Effex Mörkaskog Vax

Vårt Effexgolv Vax är ett tonat kvistfritt furugolv. De stående årsringarna ger inte bara golvet sitt vackra, linjära utseende, de gör även att golvet är tåligare än traditionella furugolv.

VM-huset
Våra Rappgo golv

våra produkter

Sveriges bredaste plankgolv

Ibland är ett golv mer än bara ett golv. Du känner det i samma stund som du kliver in genom dörren. Golvet välkomnar dig, bär fram dig och ger rummet en harmonisk helhet. Ett sådant golv tar tid att göra. Materialet måste komma från långsamtväxande skogar som har rätt hårdhet och struktur.

Rappgo golv alla projekt

UTVALDA PROJEKT

Genomförda projekt vi gillar!

Vad vill du väcka för känslor med ditt nästa golv? Ska det ge ett rustikt intryck och skapa förtroende med sin dignitet, eller ska det spegla framåtanda och kreativitet? Bästa sättet att uppleva möjligheterna med vårt golv är att se våra genomförda projekt.

Vår katalog

Med kärlek till plankgolv i över 50 år!

På gården Drettinge började Rappgos historia, i denna inspirationskatalogberättar vi mer om vår historia och vår kärlek till breda plankgolv. Inspireras bland våra produkter och projekt vi gjort genom åren.

Besök vårt showroom eller hitta en återförsäljare nära dig!