Språk

EN

Projekt

Arkitektur möter Småländskt hantverk!

Projektinformation

Objekt: Stockholm Continental
Plats: Stockholm, Sverige
Arkitekt: Andreas Martin-Löf Arkitekter
Lägenheter: 19
Byggår: 2016

När de exklusiva lägenheterna på Stockholm Continental växte fram arbetade Rappgo i nära samarbete med arkitekten Andreas Martin-Löf för att få precis den rätta känslan och kompositionen. Ett vackert småländskt ekgolv med en ton av det nordiska ljuset blev därför det självklara valet.

Text: continentalapartments.se
Bilder: Eklund Stockholm New York

Ett koncept och inredningslösningar som vi inte sett i Stockholm tidigare

Ett hem högt över det vanliga. Njut av utsikten genom de stora fönstren och ett vardagsrum fyllt av ljus och rymd. Med enkla knapptryckningar styr du lägenhetens golvvärme, belysning och de inbyggda högtalarna. Här är varje detalj genomtänkt för optimal form och funktion. Service 24/7/365. Det här är ett boende där hotellets service alltid är nära till hands. Beställ upp frukost, lunch eller middag, eller ta en drink på hotellets takbar. Hotellet har den egna restaurangen The Market och självklart har du alltid nära till några av Stockholms bästa krogar. Praktiska saker som att parkera bilen, städning, tvätt etc. kan hotellet stå för – och givetvis har du tillgång till gymmet. Planerar du en större tillställning finns flera lokaler. Lägenheterna är de första i sitt slag i Sverige med full hotellservice.

Stockholm Continental

Golvet i detta projekt

Ek Mörkaskog Native Vax

Ett fantastiskt golv där inspirationen helt har kommit från naturen. Utseendet på planket för tankarna till ett obehandlat ekgolv. Avskalat, nordiskt och alldeles underbart.

Rappgo Native Vax
Våra Rappgo golv

våra produkter

Sveriges bredaste plankgolv

Ibland är ett golv mer än bara ett golv. Du känner det i samma stund som du kliver in genom dörren. Golvet välkomnar dig, bär fram dig och ger rummet en harmonisk helhet. Ett sådant golv tar tid att göra. Materialet måste komma från långsamtväxande skogar som har rätt hårdhet och struktur.

Rappgo golv alla projekt

UTVALDA PROJEKT

Genomförda projekt vi gillar!

Vad vill du väcka för känslor med ditt nästa golv? Ska det ge ett rustikt intryck och skapa förtroende med sin dignitet, eller ska det spegla framåtanda och kreativitet? Bästa sättet att uppleva möjligheterna med vårt golv är att se våra genomförda projekt.

Vår katalog

Med kärlek till plankgolv i över 50 år!

På gården Drettinge började Rappgos historia, i denna inspirationskatalogberättar vi mer om vår historia och vår kärlek till breda plankgolv. Inspireras bland våra produkter och projekt vi gjort genom åren.

Besök vårt showroom eller hitta en återförsäljare nära dig!