Språk

EN

Projekt

Skagens Museum

Vill ni njuta av ett vackert och tidlöst furugolv? I så fall rekommenderar vi ett besök på Skagens Museum i Danmark. Den bärande tanken, i utsmyckningen av museet, var att låta naturen komma på besök.

Ett plankgolv i furu har nämligen en naturlig aura av skog över sig, som få andra träslag kan förmedla. Valet av ytbehandlingen Lut och vitolja gjordes för att bevara furens karaktär men samtidigt addera ljus och modernitet.

Låt naturen komma in.

Ett säkert val i en miljö där naturen alltid spelat en mycket central roll. Det är nu mer än 25 år sedan vi levererade ovan nämnda golv till det världskända museet på norra Jylland. Ett plankgolv som under årenslopp fått en fantastisk patina. En patina som enklast går att beskriva med ordvalen skönhet och respekt. Vi vill passa på att tacka Skagens Museum för ett fint samarbete genom åren!

Golvet i detta projekt

Furu Mörkaskog Lut & Vitolja

Våra noga utvalda furugolv för tankarna till gamla tiders nordiska salar. Furens vackra ådring och tydliga träkänsla har uppskattats i generationer av människor som söker äkthet och tradition.

Furu lut o vitolja
Våra Rappgo golv

våra produkter

Sveriges bredaste plankgolv

Ibland är ett golv mer än bara ett golv. Du känner det i samma stund som du kliver in genom dörren. Golvet välkomnar dig, bär fram dig och ger rummet en harmonisk helhet. Ett sådant golv tar tid att göra. Materialet måste komma från långsamtväxande skogar som har rätt hårdhet och struktur.

Rappgo golv alla projekt

UTVALDA PROJEKT

Genomförda projekt vi gillar!

Vad vill du väcka för känslor med ditt nästa golv? Ska det ge ett rustikt intryck och skapa förtroende med sin dignitet, eller ska det spegla framåtanda och kreativitet? Bästa sättet att uppleva möjligheterna med vårt golv är att se våra genomförda projekt.

Vår katalog

Med kärlek till plankgolv i över 50 år!

På gården Drettinge började Rappgos historia, i denna inspirationskatalogberättar vi mer om vår historia och vår kärlek till breda plankgolv. Inspireras bland våra produkter och projekt vi gjort genom åren.

Besök vårt showroom eller hitta en återförsäljare nära dig!