Språk

EN

Projekt

Plankgolv från Rappgo till Orangeriet!

Projektinformation

Objekt: Orangeriet, restaurang
Plats: Stockholm

Orangeriet i Stockholm är en grönskande oas där gränsen mellan ute och inne suddas ut. All interiör och alla material är väl genomtänkta och valda med stor känsla för att skapa rätt miljö.

För Melker Andersson är interiören extremt viktig och man ville här ha ett golv som har ett genuint uttryck som förstärker den känsla som restaurangen ger.

Foto: Erik Nissen Johanssen

Ett trägolv med karaktär krävs i en miljö som Orangeriet. Rustikt och gediget.

”I en miljö som Orangeriet måste plankorna ha rätt styrka och tålighet, vilket är ekens signum, samtidigt som de även måste vara vackra, praktiska och följa den mjuka färgsättningen i den övriga interiören”, säger Robert Andersson på Ekenhuset som är ansvarig för golvvalen på Orangeriet. Ek Chateau från Rappgo är ett vackert golv med en varm färgton och karaktär som lyfter fram träets struktur och ekens mångåriga växtsätt. Den ena plankan är inte den andra lik vilket ger en unik prägel till din miljö. Det är ett händelserikt golv utan att på något sätt dominera sin omgivning och med sin unika färgsättning och variation passar detta golv väl när man vill skapa en känsla för interiör.

Golvet i detta projekt

Ek Mörkaskog Chateau

Det rustika golvet som för tankarna till det medeltida slottet. Tiljorna är smakfullt slitna och behandlade med både olja och lut för att förstärka den gedigna känsla som bara eken efter många års användning kan förmedla.

Rappgo Ek
Våra Rappgo golv

våra produkter

Sveriges bredaste plankgolv

Ibland är ett golv mer än bara ett golv. Du känner det i samma stund som du kliver in genom dörren. Golvet välkomnar dig, bär fram dig och ger rummet en harmonisk helhet. Ett sådant golv tar tid att göra. Materialet måste komma från långsamtväxande skogar som har rätt hårdhet och struktur.

Rappgo golv alla projekt

UTVALDA PROJEKT

Genomförda projekt vi gillar!

Vad vill du väcka för känslor med ditt nästa golv? Ska det ge ett rustikt intryck och skapa förtroende med sin dignitet, eller ska det spegla framåtanda och kreativitet? Bästa sättet att uppleva möjligheterna med vårt golv är att se våra genomförda projekt.

Vår katalog

Med kärlek till plankgolv i över 50 år!

På gården Drettinge började Rappgos historia, i denna inspirationskatalogberättar vi mer om vår historia och vår kärlek till breda plankgolv. Inspireras bland våra produkter och projekt vi gjort genom åren.

Besök vårt showroom eller hitta en återförsäljare nära dig!