Språk

EN

Projekt

Nudie Jeans

Projektinformation

Objekt: Nudie Jeans, butiksmiljö
Plats: Kungsbacka, Sverige
Area: 200 m2
Byggår: 2016

I samarbete med Nudie Jeans har Rappgo låtit tillverka ett exklusivt vitvaxat furuplank i borstat utförande.

Plankgolvet ligger i Nudies butik i Kungsbacka. En butik som kännetecknas av ett högt kundflöde. Detta ställer extrakrav på golvet och dess hållbarhet, varvid valet av ytbehandlingsmetod Osmo hårdvaxolja föll sig naturligt. För att tillskriva lokalen ett ”råare intryck”, i linje med Nudie Jeans önskemål, borstades även furugolvet.

För att tillskriva lokalen ett ”råare intryck”, i linje med Nudie Jeans önskemål, borstades även furugolvet

En borstad yta kan, utöver att förmedla ett annat intryck, även ge ett hårdare golv vilket kan vara att föredra i en offentlig lokal. Rappgo vill passa på att tacka Nudie Jeans för ett trevligt projekt och hoppas att ni under flera år kommer att njuta av naturens formgivning av furan och den naturliga patina som era kunder kommer tillföra golvet.

Rappgo Nudie jeans
Rappgo Nudie jeans
Rappgo Nudie Jeans
Rappgo Nudie Jeans
Rappgo Nudie Jeans

Golvet i detta projekt

Furu Mörkaskog Vitvax

Låt naturen komma in. Ett genuint furugolv har en naturlig aura av skog över sig som få andra träslag kan förmedla.När du vill att golvet ska sköta sig själv är ett Osmo vitvaxat furugolv ett bra val. Naturens uttryck med kvistar och mönster framträder tydligt i detta näst intill underhållsfria golv. Den extra vita vaxen adderar ljus och modernitet.

Våra Rappgo golv

våra produkter

Sveriges bredaste plankgolv

Ibland är ett golv mer än bara ett golv. Du känner det i samma stund som du kliver in genom dörren. Golvet välkomnar dig, bär fram dig och ger rummet en harmonisk helhet. Ett sådant golv tar tid att göra. Materialet måste komma från långsamtväxande skogar som har rätt hårdhet och struktur.

Rappgo golv alla projekt

UTVALDA PROJEKT

Genomförda projekt vi gillar!

Vad vill du väcka för känslor med ditt nästa golv? Ska det ge ett rustikt intryck och skapa förtroende med sin dignitet, eller ska det spegla framåtanda och kreativitet? Bästa sättet att uppleva möjligheterna med vårt golv är att se våra genomförda projekt.

Vår katalog

Med kärlek till plankgolv i över 50 år!

På gården Drettinge började Rappgos historia, i denna inspirationskatalogberättar vi mer om vår historia och vår kärlek till breda plankgolv. Inspireras bland våra produkter och projekt vi gjort genom åren.

Besök vårt showroom eller hitta en återförsäljare nära dig!