Språk

EN

Projekt

Bostäder som talar för sig själva!

Medvind med specialiserade arkitekter, ingenjörer och hantverkare tillverkar nya bostäder med kärlek till arkitektur. Bostäderna kännetecknas av hantverk och material i högsta kvalité, utifrån skönhet, funktion och hållbarhet.

Medvind utför bostadsutveckling från internationell arkitektur med lokal anpassning. Företagets bostäder har skapats av ytor som haft ett annat historiskt syfte än just bostäder.

Foto: Claes Sjödahl

Lägenheter för vanliga människor som söker det ovanliga.

Främst från tidigare råvindar och kontorslokaler. Rappgos samarbete med Medvind började hösten 2014, i samband med framtagandet av ett lut och vitoljat plankgolv i det mycket populära träslaget douglasgran. – ”I detta projekt insåg vi att våra respektive bolag delar en gemensam samsyn av viljan att alltid leverera något unikt och därmed aldrig göra avkall på kvalité och skönhet”, säger Jens Olson VD på Rappgo. I vårt senaste projekt, på Sveavägen i Stockholm, handplockades ett klassiskt plankgolv, från svenska skogar, i träslaget ek. För att skapa ytterligare en dimension av harmonisk helhet valdes ytbehandlingen lut & vitolja.

Medvind
Medvind
Medvind

Golvet i detta projekt

Ek Mörkaskog Lut & Vitolja

Vårt Lut & vitoljade ekgolv för tankarna till dansk formgivning. Trots de lugna kontrasterna och ljusheten i golvet lever ekens livfulla mönster kvar.

Våra Rappgo golv

våra produkter

Sveriges bredaste plankgolv

Ibland är ett golv mer än bara ett golv. Du känner det i samma stund som du kliver in genom dörren. Golvet välkomnar dig, bär fram dig och ger rummet en harmonisk helhet. Ett sådant golv tar tid att göra. Materialet måste komma från långsamtväxande skogar som har rätt hårdhet och struktur.

Rappgo utvalda projekt

UTVALDA PROJEKT

Genomförda projekt vi gillar!

Vad vill du väcka för känslor med ditt nästa golv? Ska det ge ett rustikt intryck och skapa förtroende med sin dignitet, eller ska det spegla framåtanda och kreativitet? Bästa sättet att uppleva möjligheterna med vårt golv är att se våra genomförda projekt.

Vår katalog

Med kärlek till plankgolv i över 50 år!

På gården Drettinge började Rappgos historia, i denna inspirationskatalogberättar vi mer om vår historia och vår kärlek till breda plankgolv. Inspireras bland våra produkter och projekt vi gjort genom åren.

Besök vårt showroom eller hitta en återförsäljare nära dig!