Språk

EN

Lediga jobb

Väx tillsammans med Rappgo!

Rappgo är ett familjeföretag som genom tradition, erfarenhet och framåtanda producerar ett av marknadens bästa trägolv. Vi tillverkar och säljer breda och långa enstavstiljor i lamellkonstruktion med hög kvalité. Vår specialisering är formstabila och själfulla flerskiktsgolv i trä. Vi tillverkar korta serier på beställning, samt även stora volymer till projekt och kan därför tillmötesgå vitt skilda förutsättningar och önskemål.

Vår huvudsakliga kund är återförsäljare som är proffs inom golvbranschen i Sverige och internationellt. Slutkunden är en trendriktig och kvalitetsmedveten person som vill ha det bästa.

Vi söker nu en administratör till vårt huvudkontor i Braås, läs mer om tjänsten nedan.

Vi expanderar och söker nu en administratör!

Har du erfarenhet från kundservice eller administration inom mindre tillverkningsindustri?

Vi söker dig som vill bli en del av vårt team vid vår verksamhet i Braås. Du kan tidigare ha jobbat med kundservice, säljadministration, frakthantering samt reklamationshantering. Du gillar varierande arbetsuppgifter och varierande tempo samt att vara en aktiv gruppmedlem inom ett tillverkande företag.

Arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter är att stötta organisationen för produktionsplanering och försäljning genom att:

  • Kundkontakter genom huvudsakligen telefon och mail
  • Skapa och lägga in order och offerter i vårt affärssystem
  • Hantering av kundregister och administration kring priser och avtal
  • Bistå produktionen med inköp och avropsbeställningar
  • Transportfrågor och uppföljning av reklamationer hos kund
  • Övrigt förekommande administrativa uppgifter


Vem tror vi att du är?

Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har minst gymnasiekompetens och är serviceminded till din läggning. Kompletterande utbildning inom sälj, logistik, träbearbetning eller byggnadsrelaterat är meriterande. Du är inte rädd för nya utmaningar

Du är stresstålig och strukturerad även om arbetsuppgifterna kan ändras och det bitvis är mycket att göra. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och tycker om att jobba i en mindre grupp där alla hjälper varandra men även arbetar med stort eget ansvar.

Du är van att arbeta med dator och telefon. Du är bekväm med Officepaketet och har lätt för att lära nya program och system. Vårt affärssystem är Jeeves varför det är en fördel med erfarenhet av detta. Du behärskar svenska och engelska bra i både tal och skrift.

Tjänsten är 100% tillsvidareanställning med placering i Braås. Vi tillämpar provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.


Är du intresserad?

Välkommen att senast 31 januari skicka din ansökan till bengterik@rappgo.se, gärna tidigare då urvalsprocessen sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Bengt-Erik Karlberg 070-544 42 66.

Rappgo lediga jobb kundansvarig
Rappgo katalog

vår katalog

Med kärlek till plankgolv i över 50 år!

På gården Drettinge började Rappgos historia, i denna inspirationskatalogberättar vi mer om vår historia och vår kärlek till breda plankgolv. Inspireras bland våra produkter och projekt vi gjort genom åren.

Rappgo utvalda projekt

UTVALDA PROJEKT

Genomförda projekt vi gillar!

Vad vill du väcka för känslor med ditt nästa golv? Ska det ge ett rustikt intryck och skapa förtroende med sin dignitet, eller ska det spegla framåtanda och kreativitet? Bästa sättet att uppleva möjligheterna med vårt golv är att se våra genomförda projekt.

Besök vårt showroom eller hitta en återförsäljare nära dig!