Språk

EN

Lediga jobb

Väx tillsammans med Rappgo!

Rappgo är ett familjeföretag som genom tradition, erfarenhet och framåtanda producerar ett av marknadens bästa trägolv. Vi tillverkar och säljer breda och långa enstavstiljor i lamellkonstruktion med hög kvalité. Vår specialisering är formstabila och själfulla flerskiktsgolv i trä. Vi tillverkar korta serier på beställning, samt även stora volymer till projekt och kan därför tillmötesgå vitt skilda förutsättningar och önskemål.

Vår huvudsakliga kund är återförsäljare som är proffs inom golvbranschen i Sverige och internationellt. Slutkunden är en trendriktig och kvalitetsmedveten person som vill ha det bästa.

Just nu söker vi en innesäljare!

Siktar du på en framtida yrkesutveckling med fokus på försäljning och kundrelationer?

Har du dessutom en god känsla för fastigheters interiör samt kanske även intresse av arkitektur?

Då är du kanske rätt person för jobbet när vi på Rappgo nu växer och behöver stärka upp vår säljorganisation.

Arbetsuppgifter
Som säljare på Rappgo kommer du att vårda och vidareutveckla såväl nya som befintliga kundrelationer. Främst kommer detta att ske genom rådgivning och kundservice via mail och telefon. Detta huvudfokus på innesälj kompletteras samtidigt med fysiska säljmöten, företrädesvis i storstads- regionerna. Här handlar det oftast om kundrelationer med stor strategisk betydelse för Rappgo. Som en följd av detta förutsätter vi att du har möjlighet och intresse till resor med övernattning, i genomsnitt en vecka per månad.

Du arbetar förstås även med eftermarknadsfrågor. Detta i form av kunduppföljning, med avstämningar om eventuella avvikelser med mera. Arbetet är självständigt i sin natur och som en del av ett mindre, familjeägt, bolag blir du involverad i en helhet.

Rappgo är ett varumärke med tradition och med gott anseende på marknaden. Som säljare förväntas du öka kännedomen om Rappgos olika erbjudanden och därmed stärka vårt varumärke. Vi ser att du har goda möjligheter att vidareutvecklas inom företaget.

Kvalifikationer
– Du har ett utpräglat intresse för försäljning
– Tidigare yrkeserfarenhet inom serviceyrke och/eller med försäljning.
– Du är duktig på att bemöta människor på ett professionellt och serviceinriktat sätt.
– Van att ta egna initiativ och hjälpa till där det behövs
– Stort eget ansvar värdesätts
– Branschvana är meriterande men absolut inget krav
– Körkort

Personliga egenskaper
Vi tror att du är en driven, genuin, pålitlig, trovärdig och nyfiken person.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en stimulerande arbetsroll i ett personligt familjeföretag. Vi ser fram emot din ansökan!

Frågor? Kontakta vårt HR-stöd, som bistår oss under rekryteringsprocessen, Björn Pettersson, tfn 072-2158555. Alternativt kontakta Cecilia Rappe-Grahn, Försäljningschef, cecilia.rappe-grahn@rappgo.se. Tfn 070-8621757.
Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten snarast.

Sök tjänsten, klicka här

Rappgo är ett familjeföretag som genom tradition, erfarenhet och framåtanda producerar ett av marknadens bästa trägolv. Vi tillverkar och säljer breda och långa enstavstiljor i lamellkonstruktion med hög kvalité. Vår specialisering är formstabila och själfulla flerskiktsgolv i trä. Vi tillverkar korta serier på beställning och kan därför tillmötesgå vitt skilda förutsättningar och önskemål.

Våra kunder är återförsäljare som är proffs inom golvbranschen i Sverige och internationellt. Slutkunden är en trendriktig och kvalitetsmedveten person som vill ha det bästa.

Rappgo lediga jobb kundansvarig
Rappgo katalog

vår katalog

Med kärlek till plankgolv i över 50 år!

På gården Drettinge började Rappgos historia, i denna inspirationskatalogberättar vi mer om vår historia och vår kärlek till breda plankgolv. Inspireras bland våra produkter och projekt vi gjort genom åren.

Rappgo utvalda projekt

UTVALDA PROJEKT

Genomförda projekt vi gillar!

Vad vill du väcka för känslor med ditt nästa golv? Ska det ge ett rustikt intryck och skapa förtroende med sin dignitet, eller ska det spegla framåtanda och kreativitet? Bästa sättet att uppleva möjligheterna med vårt golv är att se våra genomförda projekt.

Besök vårt showroom eller hitta en återförsäljare nära dig!