Språk

EN

Fondvägg i äkta trä

Släpp in naturen med Rappgos fondvägg i äkta trä!

Gör ditt hem till en naturskön zon där man finner ro och hämtar ny energi. Med väggpanelen RappWall Design bjuder du in naturen i ditt hem och skapar en härlig atmosfär med levande material.

RappWall Design finns i fem olika färger och med framträdande kvistar och mönster står naturens former i centrum – äkta, unikt och tidlöst!

Begränsad upplaga – 839 kr/kvm inkl moms

Denna unika produkt kan ni endast beställa via oss. För mer information om produkten och beställning kontakta oss direkt på 0474-553 00 eller info@rappgo.se Då trä är ett levande material och skiftar i struktur ska färgåtergivelse ses som vägledande.

FÄRGER

Vår Fondvägg i äkta trä

Fondvägg betong grå

Betong

Gråpigmenterad

Rappwall trend

Trend

Extra vitpigmenterad

Fondvägg klassisk brunvax

Klassisk

Brunpigmenterad

Rappwall Natur

Natur

Inslag av vitpigment

Rappgo katalog

vår katalog

Med kärlek till plankgolv i över 50 år!

På gården Drettinge började Rappgos historia, i denna inspirationskatalogberättar vi mer om vår historia och vår kärlek till breda plankgolv. Inspireras bland våra produkter och projekt vi gjort genom åren.

Rappgo utvalda projekt

UTVALDA PROJEKT

Genomförda projekt vi gillar!

Vad vill du väcka för känslor med ditt nästa golv? Ska det ge ett rustikt intryck och skapa förtroende med sin dignitet, eller ska det spegla framåtanda och kreativitet? Bästa sättet att uppleva möjligheterna med vårt golv är att se våra genomförda projekt.

Besök vårt showroom eller hitta en återförsäljare nära dig!