Språk

EN

Lediga jobb

Väx tillsammans med Rappgo!

Rappgo är ett familjeföretag som genom tradition, erfarenhet och framåtanda producerar ett av marknadens bästa trägolv. Vi tillverkar och säljer breda och långa enstavstiljor i lamellkonstruktion med hög kvalité. Vår specialisering är formstabila och själfulla flerskiktsgolv i trä. Vi tillverkar korta serier på beställning, samt även stora volymer till projekt och kan därför tillmötesgå vitt skilda förutsättningar och önskemål.

Vår huvudsakliga kund är återförsäljare som är proffs inom golvbranschen i Sverige och internationellt. Slutkunden är en trendriktig och kvalitetsmedveten person som vill ha det bästa.

Rappgo växer och vi behöver nu stärka upp vår säljorganisation med ytterligare två medarbetare
• Kundansvarig Stockholm

Rappgo lediga jobb kundansvarig

Vi söker nu en kundansvarig Stockholm

Vi stärker nu vår närvaro i Stockholm med omnejd. Som Kundansvarig får du stort självständigt ansvar för att vårda och vidareutveckla såväl nya som befintliga kundrelationer. Vi har ett showroom till förfogande för dig och våra kunder, på Kungsholmen mitt i stadens hjärta. Här finns då även säljkontoret varifrån du arbetar för att nå nya marknader. Till största del lär du ändå finnas ute i våra kundkontakters vardag: Som Kundansvarig förväntas du arbeta uppsökande mot arkitekter, grossister och återförsäljarledet. Utöver att knyta relationer blir du rådgivare och affärspartner – vilket medför att du är väl insatt i såväl sortimentsfrågor som prissättning/offertarbete.

Rappgo är ett varumärke med tradition och med gott anseende. Som Kundansvarig förväntas du öka kännedomen om Rappgos olika erbjudanden till marknaden. Vi tror att vi tillsammans hittar möjligheter och att vi med din hjälp tar oss in på ytterligare marknader.

Sökprofil:
• Tidigare yrkeserfarenhet från uppsökande försäljning inklusive prospektering och offertarbete. Branschvana kan vara meriterande men är absolut inget krav.

• Ledarförmåga utifrån perspektivet att rätt Kundansvarig själv har drivet och strukturen för att lägga upp arbetsvardagen på ett klokt sätt.

• Stort eget ansvar värdesätts.

• Genuint intresse för försäljning och självklart inom det produktområde där Rappgo verkar.

• Framförallt är du rätt person att bära, och förmedla, Rappgos varumärke: Vi tror att du är en genuin, pålitlig, trovärdig samt nyfiken Kundansvarig.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsroll i ett personligt familjeföretag. Här är det nära till besluten och du får stort eget inflytande kring hur vi arbetar på din marknad. Om du är rätt person finns alla möjligheter att du och Rappgo växer tillsammans.

• Anställning tillsvidare, heltid
• Placeringsort Stockholm.
• Individuell lönesättning, vi har kollektivavtal.
• Tillträde enligt ök.

Frågor?
Kontakta Cecilia Rappe-Grahn, Försäljningschef, cecilia.rappe-grahn@rappgo.se alternativt 070-8621757.
Skriftlig ansökan sker till Cecilia Rappe-Grahn, cecilia.rappe-grahn@rappgo.se

Urval och intervjuer sker löpande, vänta inte med din ansökan, sista ansökan 2018-11-12

Välkommen med din ansökan!

Rappgo katalog

vår katalog

Med kärlek till plankgolv i över 50 år!

På gården Drettinge började Rappgos historia, i denna inspirationskatalogberättar vi mer om vår historia och vår kärlek till breda plankgolv. Inspireras bland våra produkter och projekt vi gjort genom åren.

Rappgo golv alla projekt

UTVALDA PROJEKT

Genomförda projekt vi gillar!

Vad vill du väcka för känslor med ditt nästa golv? Ska det ge ett rustikt intryck och skapa förtroende med sin dignitet, eller ska det spegla framåtanda och kreativitet? Bästa sättet att uppleva möjligheterna med vårt golv är att se våra genomförda projekt.

Besök vårt showroom eller hitta en återförsäljare nära dig!

-->