Språk

EN

Lediga jobb

Väx tillsammans med Rappgo!

Rappgo är ett familjeföretag som genom tradition, erfarenhet och framåtanda producerar ett av marknadens bästa trägolv. Vi tillverkar och säljer breda och långa enstavstiljor i lamellkonstruktion med hög kvalité.

Våra kunder är återförsäljare som är proffs inom golvbranschen i Sverige och internationellt. Slutkunden är en trendriktig och kvalitetsmedveten person som vill ha det bästa.

Rappgo jobb

Vi söker nu en maskinoperatör inom träbearbetning på heltid i Braås/Mörkaskog


Du kommer att arbeta med vår Homag profileringsmaskin, varvid vi gärna ser att du har erfarenheter av denna eller motsvarande maskin. En mycket god materialkännedom inom trä och ett stort tekniskt kunnande är ett krav för denna tjänst. Du kommer att arbeta med automatiserad produktion men vi ser lämpligen att du även har kunskap i/erfarenhet av verkstadsmaskiner och handmaskiner av olika slag.

Vi ser gärna sökande med en vilja att utvecklas inom träbearbetning i allmänhet och golvtillverkning i synnerhet. Du har ett eget driv och är social, positiv och noggrann. Du har en vana att arbeta i grupp men trivs även med att arbeta individuellt. För rätt person erbjuder vi ett spännande och utvecklande arbete i ett familjeägt bolag, där motivation och laganda skapar en mycket viktig plattform!

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta vår produktionschef Malte Bohlin på telefon: 0474-553 08. Ditt personliga brev och CV skickar du till: malte.bohlin@rappgo.se

Sista ansökningsdag 24:e mars.

Rappgo katalog

vår katalog

Med kärlek till plankgolv i över 50 år!

På gården Drettinge började Rappgos historia, i denna inspirationskatalogberättar vi mer om vår historia och vår kärlek till breda plankgolv. Inspireras bland våra produkter och projekt vi gjort genom åren.

Rappgo golv alla projekt

UTVALDA PROJEKT

Genomförda projekt vi gillar!

Vad vill du väcka för känslor med ditt nästa golv? Ska det ge ett rustikt intryck och skapa förtroende med sin dignitet, eller ska det spegla framåtanda och kreativitet? Bästa sättet att uppleva möjligheterna med vårt golv är att se våra genomförda projekt.

Besök vårt showroom eller hitta en återförsäljare nära dig!