PM Hotel

Rappgo levererar plankgolv till Skandinaviens första Gastrohotell!


I samarbete med Jonas Lindvall, huvudansvarig för hotellets design och arkitektur, har Rappgo tillverkat ett avskalat plankgolv med harmoni i struktur och funktionalitet. Inspirationen till golvet bygger på hörnstenarna Skog, Äng och Sjö – som även är den gastronomiska filosofi som ska genomsyra hotellet.

Rappgo har tillverkat ett vitpigmenterat ekplank där närproducerad råvara, från grova skogar, har varit den bärande tanken. Ett plankgolv av svensk ek beskrivs ofta som det klassiska golvet, där ekens sammanhållna färgskala och vackra mönster kommer till sin fulla rätt.

En naturlig sortering ger dessutom plankgolvet ett livfullt och naturtroget intryck. Ekplanken till Gastrohotellet har en bredd på 205 mm och är även utrustad med den populära femte generationens klickfog. Plankgolvet kommer därmed att läggas flytande över samtliga 74 rum och sviter.

”Vi känner oss mycket stolta över att få leverera ytterligare ett plankgolv till ett förstklassigt hotell i Sverige med tydlig internationell prägel. För några år sedan levererade vi även ett fantastiskt golv till hotell Sheraton Stockholm” (Gustaf Rappe, VD Rappgo).

Vi lyckönskar Gastrohotellet och ser fram emot invigningen som är planerad till den 1:a maj 2014.
Foto: Malin Olofsson

VÅRA GOLV

Vitaskgolv
Almgolv
Ekgolv
Furugolv
Douglasgran
Valnötsgolv
Standardkollektion
Övrig kollektion
Tillbehör

OM RAPPGO

Om Rappgo
Kontakt
Miljö och kvalitet
Press
Lediga jobb
FABRIKSFÖRSÄLJNING

KONTAKT

Rappgo AB
Mörkaskog, 363 91
BRAÅS - SWEDEN
Tel: 0474 - 553 00
E-post: info@rappgo.se