LEDIGA JOBB

Rappgo är ett familjeföretag som genom tradition, erfarenhet och framåtanda producerar ett av marknadens bästa trägolv. Vi tillverkar och säljer breda och långa enstavstiljor i lamellkonstruktion med hög kvalité. Våra kunder är återförsäljare som är proffs inom golvbranschen i Sverige och internationellt. Slutkunden är en trendriktig och kvalitetsmedveten person som vill ha det bästa.

Vi söker nu en maskinoperatör inom
träbearbetning på heltid i Braås/MörkaskogDu kommer att arbeta med vår Homag profileringsmaskin, varvid vi gärna ser att du har erfarenheter av denna eller motsvarande maskin. En mycket god materialkännedom inom trä och ett stort tekniskt kunnande är ett krav för denna tjänst. Du kommer att arbeta med automatiserad produktion men vi ser lämpligen att du även har kunskap i/erfarenhet av verkstadsmaskiner och handmaskiner av olika slag.

Vi ser gärna sökande med en vilja att utvecklas inom träbearbetning i allmänhet och golvtillverkning i synnerhet. Du har ett eget driv och är social, positiv och noggrann. Du har en vana att arbeta i grupp men trivs även med att arbeta individuellt. För rätt person erbjuder vi ett spännande och utvecklande arbete i ett familjeägt bolag, där motivation och laganda skapar en mycket viktig plattform!

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta vår produktionschef Malte Bohlin på telefon: 0474-553 08. Ditt personliga brev och CV skickar du till: malte.bohlin@rappgo.se

Sista ansökningsdag 24:e mars.

VÅRA GOLV

Vitaskgolv
Almgolv
Ekgolv
Furugolv
Douglasgran
Valnötsgolv
Standardkollektion
Övrig kollektion
Tillbehör

OM RAPPGO

Om Rappgo
Kontakt
Miljö och kvalitet
Press
Lediga jobb
FABRIKSFÖRSÄLJNING

KONTAKT

Rappgo AB
Mörkaskog, 363 91
BRAÅS - SWEDEN
Tel: 0474 - 553 00
E-post: info@rappgo.se